En vakker utfordring i arktiske strøk

Arctic Alta

Arctic Alta består av ski & fatbikefestivalen i slutten av februar og terrengløp i august. Arctic Alta er en utfordring som vil gi deg motivasjon og få deg til å føle en mestring av å klare noe som du kanskje ikke trodde du noen gang kunne.

Arctic Alta Skimaraton er en del av Visma Ski Classics Challenger serie, hvor ett tellende Challenger renn kan tas med inn i poengberegningen for Ski Classics Pro Series.

Nyheter

Arctic Alta skimaraton blir en del av Visma Ski Classics Challenger

 

Arctic Alta er en del av langløpscupen Ski Classics underkategori, som er renn som kan telle med i kampen om den gule trøya. Vinneren får 50 poeng som kan telles med i sammendraget, mens de øvrige får gradvis mindre poeng helt ned til nummer 50 som får 1 poeng. For mer info se Visma Ski Classics hjemmeside.

 

- Det er stort for oss i Arctic Alta at vi nå er en del av denne cupen. Det vil gjøre oss mer attraktive for utenlandske løpere, eliteløpere, og vanlige deltakere, samtidig som vi kan bidra til å øke interessen for lange skirenn og Ski Classics konseptet, sier rennleder Petter Eliassen i Arctic Alta ski & fatbike.

 

Det er nå bare to uker igjen til starten på Arctic Alta ski & fatbikefestival og påmeldingen stenger 20.02. Det er ennå ledige plasser på alle distanser. For påmeldig se påmeldingslinken på hjemmesiden.

 

 

 

Sponsorer & samarbeidspartnere