Bli med på vinterens vakreste mosjonseventyr for ski & fatbike i Alta

Filmer fra 2023

Nyheter

BUL inn som medarrangør i ski & fatbikefestival

 

Går sammen om å arrangere Finnmarks største turrenn og fatbikeritt

 

Nå blir det enda lettere å skape gode opplevelser for deltakerne på Arctic Alta ski & fatbikefestival. Med rekorddeltakelse forrige vinter, og forbedret løypetrasé for kommende år, vil et nytt samarbeid mellom BUL og Tverrelvdalen IL forhåpentligvis løfte arrangementet enda et hakk opp, og gjøre det hele mer bærekraftig på sikt.

 

Arctic Alta lover en opplevelse både for den turglade mosjonist og de mer topptrente. Med en flott trasé som går fra Bossekop, via Eiby, Sorrisniva, Bollo og Tverrelvdalen får deltakerne virkelig oppleve mye av naturen som Alta har å by på, med slakt fint terreng som blant annet går langs den vakre Alta elva. Det er flere drikke- og matstasjoner underveis, og kjempestemning når løperne kommer inn opp til hytteområdet ved Hestvannet i Bollo, ifølge Tverrelvdalen IL som arrangerer festivalen for 4. gang.

 

  • Vi er veldig glade for å ha med BUL som medarrangør i år, sier en av komitémedlemmene i Tverrelvdalen IL, Helene A. Granshagen. Det var helt naturlig å spørre BUL, ettersom den lengste distansen på 46 km starter i Bossekop på deres hjemmebane. BUL vil hjelpe oss med å organisere starten der og i tillegg stå for to av drikkestasjonene underveis. På forrige vinters arrangement hadde vi rundt 100 frivillige i sving, og derfor er vi kjempeglade for at vi får hjelp av BUL.

 

Helga 24.-25. februar braker det løs med skirenn på lørdag og fatbikeritt på søndag. Det er ulike distanser på 46, 20 og 12 km på skirennet og 46 og 20 km på fatbike. Alle deltakerne får etter hvert sin belønning med målgang på Kaiskuru skistadion. Her får alle deltakerne premie og attpåtil meget hyggelig samvær på Kaiskuru Nærmiljøsenter.

 

Vi håper på like bra eller enda bedre påmelding i år. - Meld dere gjerne på allerede, så har dere et treningsmål og dessuten er det fint for oss i god tid å vite hvor mange som kommer, avslutter Helene A. Granshagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre sponsorer & samarbeidspartnere

Hovedsponsorer

Æventyr er en totalleverandør av opplevelser i Vest-Finnmark. Vi ser alltid etter gode samarbeidspartnere gjennom kunder, leverandører og ikke minst tiltak som fremmer bolyst og setter Alta på kartet. Gjennom våre møter med teamet bak Alta ski & fatbike ser vi at det er en drivkraft og lyst for å få dette til noe mer enn bare et lokalt skirenn. Vi ser det som en stor glede å være hovedsponsor for Alta ski & fatbike og løfte dette arrangementet til å bli en begivenhet i Alta for fremtiden. Kanskje vi, om noen år, får Ski Classics til Finnmark og Alta. Bli med på Alta ski- & fatbike-festival. Det gir deg garantert et minne som varer evig!

Sjekkpunktsponsorer

Løypesponsorer

Gravemaskinenfirma

 

Ole Fredrik Suhr AS

Kafé- og premiesponsorer