Filmer fra 2023

Nyheter

Påmeldingen til Arctic Alta ski & fatbike festival er nå åpen!

 

25.-26. februar 2023 arrangeres Arctic Alta Ski &Fatbike Festival. Løypa og distansene blir mest sannsynlig de samme som i fjor, med en tilleggsdistanse på ski på 12 km. Følg med for mer info på vår nettside og facebookside.

 

Meld deg på Arctic Alta ski&fatbikefestival her

 

 

Registration for the Arctic Alta ski & fatbike festival is now open!

 

February 25-26, 2023, Arctic Alta Ski & Fatbike Festival will be held. The trail and distances will most likely be the same as last year, with an additional 12 km distance on the ski event. Stay tuned for more info on our website and facebook page. Sign up for Arctic Alta ski & fatbikefestival here

 

 

Våre sponsorer & samarbeidspartnere

Hovedsponsorer

Æventyr er en totalleverandør av opplevelser i Vest-Finnmark. Vi ser alltid etter gode samarbeidspartnere gjennom kunder, leverandører og ikke minst tiltak som fremmer bolyst og setter Alta på kartet. Gjennom våre møter med teamet bak Alta ski & fatbike ser vi at det er en drivkraft og lyst for å få dette til noe mer enn bare et lokalt skirenn. Vi ser det som en stor glede å være hovedsponsor for Alta ski & fatbike og løfte dette arrangementet til å bli en begivenhet i Alta for fremtiden. Kanskje vi, om noen år, får Ski Classics til Finnmark og Alta. Bli med på Alta ski- & fatbike-festival. Det gir deg garantert et minne som varer evig!

Sjekkpunktsponsorer

Løypesponsorer

Gravemaskinenfirma

 

Ole Fredrik Suhr AS

Kafé- og premiesponsorer