Arctic Alta Theme - Nils Anders Mortensen

Få 20% på overnatting Canyon hotell i Alta sentrum - rabattkode AASF23!

Video fra Arctic Alta Skimaraton 2022

Foto: Anders Homlung Abrahamsen

Video laget av  Rune Sjøstedt / Filmmark for Arctic Alta ski & fatbike 2022

En vakker utfordring i arktiske strøk

Foto: Anders Homlung Abrahamsen

Arctic Alta

Arctic Alta består av ski & fatbikefestivalen i slutten av februar og ultraløpet i august.

 

Arctic Alta har som mål å være attraktive mosjonsarrangement med høy kvinneandel. I tillegg ønsker vi å få med flere barn og unge som kan gjennomføre de korteste distansene, uten at fokuset trenger å være på tiden eller resultatet.

 

Vi ønsker at folk skal motiveres til å komme seg ut og få fine naturopplevelser. Vi er stolte av vinterløypa vi har vært med å lage og vil takke alle som har bidratt i arbeidet med traséen. Arbeidet med vinterløypa vil fortsette i årene som kommer.  


Arctic Alta Skimaraton er dessuten en del av Visma Ski Classics Challenger serie, hvor ett tellende Challenger renn kan tas med inn i poengberegningen for Ski Classics Pro Series.

Nyheter

Påmeldingen til Arctic Alta ski & fatbike festival er nå åpen!

 

25.-26. februar 2023 arrangeres Arctic Alta Ski &Fatbike Festival. Løypa og distansene blir mest sannsynlig de samme som i fjor, med en tilleggsdistanse på ski på 12 km. Følg med for mer info på vår nettside og facebookside.

 

Meld deg på Arctic Alta ski&fatbikefestival her

 

 

Registration for the Arctic Alta ski & fatbike festival is now open!

 

February 25-26, 2023, Arctic Alta Ski & Fatbike Festival will be held. The trail and distances will most likely be the same as last year, with an additional 12 km distance on the ski event. Stay tuned for more info on our website and facebook page. Sign up for Arctic Alta ski & fatbikefestival here

 

 

Sponsorer & samarbeidspartnere