Bli med på vinterens vakreste mosjonseventyr for ski & fatbike i Alta

Filmer fra 2023

Nyheter

Påmeldingen til Arctic Alta ski & fatbikefestival åpnet!

 

Siste helga i februar går ski og fatbikemaraton av stabelen, med skirenn på lørdag og sykkelritt på søndag. Løypa er foreløpig den samme som i fjor, men det kan komme endringer på den lengste distansen.

 

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen. Dersom noen av dere ønsker å bidra som frivillige til vinterens arrangement setter vi veldig stor pris på det. Send da epost til arcticaltasport@gmail.com

 

 

Våre sponsorer & samarbeidspartnere

Hovedsponsorer

Æventyr er en totalleverandør av opplevelser i Vest-Finnmark. Vi ser alltid etter gode samarbeidspartnere gjennom kunder, leverandører og ikke minst tiltak som fremmer bolyst og setter Alta på kartet. Gjennom våre møter med teamet bak Alta ski & fatbike ser vi at det er en drivkraft og lyst for å få dette til noe mer enn bare et lokalt skirenn. Vi ser det som en stor glede å være hovedsponsor for Alta ski & fatbike og løfte dette arrangementet til å bli en begivenhet i Alta for fremtiden. Kanskje vi, om noen år, får Ski Classics til Finnmark og Alta. Bli med på Alta ski- & fatbike-festival. Det gir deg garantert et minne som varer evig!

Sjekkpunktsponsorer

Løypesponsorer

Gravemaskinenfirma

 

Ole Fredrik Suhr AS

Kafé- og premiesponsorer