Arctic Alta Theme - Nils Anders Mortensen

A

Arctic Alta Ultraløp Lørdag 26. August 2023 distanser på 6, 16, 29, 50 og 90 km!

Program 2024

 

 

Lørdag 24.02

Arctic Alta Skimaraton

 

 

Søndag 25.02

 

Arctic Alta fatbikemaraton

Påmelding Ski&fatbike åpner 27. august

  Video fra Arctic Alta Skimaraton 2022

  Foto: Anders Homlung Abrahamsen

  Video laget av  Rune Sjøstedt / Filmmark for Arctic Alta ski & fatbike 2022

  En vakker utfordring i arktiske strøk

  Foto: Anders Homlung Abrahamsen

  Arctic Alta

  Arctic Alta består av ski & fatbikefestivalen i slutten av februar og ultraløpet i august.

   

  Arctic Alta har som mål å være attraktive mosjonsarrangement med høy kvinneandel. I tillegg ønsker vi å få med flere barn og unge som kan gjennomføre de korteste distansene, uten at fokuset trenger å være på tiden eller resultatet.

   

  Vi ønsker at folk skal motiveres til å komme seg ut og få fine naturopplevelser. Vi er stolte av vinterløypa vi har vært med å lage og vil takke alle som har bidratt i arbeidet med traséen. Arbeidet med vinterløypa vil fortsette i årene som kommer.  


  Arctic Alta Skimaraton er dessuten en del av Visma Ski Classics Challenger serie, hvor ett tellende Challenger renn kan tas med inn i poengberegningen for Ski Classics Pro Series.

  Nyheter

  Ta en selfie i bilde-ramma som står langs løypa og vinn fine premier!

   

  Vi har nå satt ut en ramme ca 2,5 km opp fra Storvannet mot Bollo, hvor alle som legger ut bilde på vår instagram konto Arctic Alta eller i kommentarfeltet på facebook deltar i trekningen av fine premier. Blå prikk viser på bildet hvor selfie-ramma står.

  Et bilde som inneholder kart

Automatisk generert beskrivelse

  Grunnprepareringen av løypa er godt i gang, og vi har merket opp hele traséen. Skilting vil komme på plass i løpet av de neste par ukene.

   

  Etterhvert vil Alta kommune preparere hele løypa, forhåpentligvis når det nå kommer litt mer snø, fra og med starten på februar.

   

   

   

  Våre sponsorer & samarbeidspartnere

  Hovedsponsorer

  Æventyr er en totalleverandør av opplevelser i Vest-Finnmark. Vi ser alltid etter gode samarbeidspartnere gjennom kunder, leverandører og ikke minst tiltak som fremmer bolyst og setter Alta på kartet. Gjennom våre møter med teamet bak Alta ski & fatbike ser vi at det er en drivkraft og lyst for å få dette til noe mer enn bare et lokalt skirenn. Vi ser det som en stor glede å være hovedsponsor for Alta ski & fatbike og løfte dette arrangementet til å bli en begivenhet i Alta for fremtiden. Kanskje vi, om noen år, får Ski Classics til Finnmark og Alta. Bli med på Alta ski- & fatbike-festival. Det gir deg garantert et minne som varer evig!

  Sjekkpunktsponsorer

  Løypesponsorer

  Gravemaskinenfirma

   

  Ole Fredrik Suhr AS

  Kafé- og premiesponsorer