Arctic Alta Theme - Nils Anders Mortensen

A

Arctic Alta Ultraløp Lørdag 26. August 2023 distanser på 6, 16, 29, 50 og 90 km!

Program 2024

 

 

Lørdag 24.02

Arctic Alta Skimaraton

 

 

Søndag 25.02

 

Arctic Alta fatbikemaraton

Påmelding Ski&fatbike åpner 27. august

  Video fra Arctic Alta Skimaraton 2022

  Foto: Anders Homlung Abrahamsen

  Video laget av  Rune Sjøstedt / Filmmark for Arctic Alta ski & fatbike 2022

  En vakker utfordring i arktiske strøk

  Foto: Anders Homlung Abrahamsen

  Arctic Alta

  Arctic Alta består av ski & fatbikefestivalen i slutten av februar og ultraløpet i august.

   

  Arctic Alta har som mål å være attraktive mosjonsarrangement med høy kvinneandel. I tillegg ønsker vi å få med flere barn og unge som kan gjennomføre de korteste distansene, uten at fokuset trenger å være på tiden eller resultatet.

   

  Vi ønsker at folk skal motiveres til å komme seg ut og få fine naturopplevelser. Vi er stolte av vinterløypa vi har vært med å lage og vil takke alle som har bidratt i arbeidet med traséen. Arbeidet med vinterløypa vil fortsette i årene som kommer.  


  Arctic Alta Skimaraton er dessuten en del av Visma Ski Classics Challenger serie, hvor ett tellende Challenger renn kan tas med inn i poengberegningen for Ski Classics Pro Series.

  Nyheter

  Tusen takk for en flott helg under Arctic Alta ski & fatbike!

   

  Tverrelvdalen IL og Arctic Alta komitéen ønsker å takke deltakere, publikum, frivillige og sponsorer for bidraget under årets festival.

   

  Vi var heldige med været og både de som tok det som en tur og de som hadde ambisjoner om å kjempe om topplasseringer fikk en fin opplevelse.

   

  For resultater skimaraton https://live.eqtiming.com/63546

   

  For resultater fatbikemaraton https://live.eqtiming.com/63544

  Våre sponsorer & samarbeidspartnere

  Hovedsponsorer

  Æventyr er en totalleverandør av opplevelser i Vest-Finnmark. Vi ser alltid etter gode samarbeidspartnere gjennom kunder, leverandører og ikke minst tiltak som fremmer bolyst og setter Alta på kartet. Gjennom våre møter med teamet bak Alta ski & fatbike ser vi at det er en drivkraft og lyst for å få dette til noe mer enn bare et lokalt skirenn. Vi ser det som en stor glede å være hovedsponsor for Alta ski & fatbike og løfte dette arrangementet til å bli en begivenhet i Alta for fremtiden. Kanskje vi, om noen år, får Ski Classics til Finnmark og Alta. Bli med på Alta ski- & fatbike-festival. Det gir deg garantert et minne som varer evig!

  Sjekkpunktsponsorer

  Løypesponsorer

  Gravemaskinenfirma

   

  Ole Fredrik Suhr AS

  Kafé- og premiesponsorer