Bli med på vinterens vakreste mosjonseventyr for ski & fatbike i Alta - og terrengløp i august

Arctic Alta Ultra

250m - 1 - 3 - 6,5 - 16- 29 - 50 - 100 km

 

24.08.2024

Filmer fra 2024

Nyheter

Arctic Alta komiteen ønsker å takke alle deltakere, frivillige og sponsorer for ei fin helg

 

Arctic Alta ski & fatbike 2024 er nå overstått, og vi ønsker å takke alle som deltok i festivalen 24.- 25. februar. I år ble det ny deltakerrekord på skirennet med 231 deltakere. På fatbike var det 97 påmeldte, og det er opp i mot rekorden på litt over 100 deltakere.

 

Været og føret var til dels krevende med mye vind lørdag og mildvær som ble til minusgrader og hardt på søndag. De aller fleste kom seg helskinnet gjennom løypa og vi håper det frister til gjentakelse neste år.

 

De som ønsker å komme med tilbakemeldinger på epost send til arcticaltasport@gmail.com så fort som mulig, da vi den nærmeste tiden kommer til å gjennomføre evalueringsmøte.

 

Ting vi tar med oss til neste år er blant annet bedre og tydeligere startnummerutlevering på 20 km og tydeligere informasjon om hvilket tidsrom drikkestasjonene er bemannet og har servering. Vi har også andre ting til skal ta til etteretning.

 

Vårt mål er å være vinterens vakreste mosjonsarrangement for ski & fatbike, og vi håper å rekruttere enda flere barn og unge til neste år.

 

Påmelding til neste års festival åpner etter ultraløpet som går lørdag 24. august. Og påmelding til Ultraløpet åpner nå i løpet av mars.